Telegram support Whatsapp support

انگشتر .حسین (ع) بعد از دزدیده شدن به چه .کسی رسید.

انگشتر .حسین (ع) بعد از دزدیده شدن به چه .کسی رسید.

%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%84%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%ad%d8%b3%db%8c%d9%86-%d8%b96

در این باره روایتی در امالی .صدوق وجود دارد که تقدیم می شود:

«.سَأَلْتُ الصَّادِقَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ ع عَنْ خَاتَمِ الْحُسَیْنِ بْنِ .عَلِیٍّ ع إِلَى مَنْ صَارَ وَ ذَکَرْتُ لَهُ أَنِّی سَمِعْتُ .أَنَّهُ أُخِذَ مِنْ إِصْبَعِهِ فِیمَا أُخِذَ قَالَ ع لَیْسَ کَمَا .قَالُوا إِنَّ الْحُسَیْنَ ع أَوْصَى إِلَى ابْنِهِ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ .ع وَ جَعَلَ خَاتَمَهُ فِی إِصْبَعِهِ وَ فَوَّضَ إِلَیْهِ أَمْرَهُ .کَمَا فَعَلَهُ رَسُولُ اللَّهِ ص بِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ع وَ فَعَلَهُ .أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ بِالْحَسَنِ ع وَ فَعَلَهُ الْحَسَنُ بِالْحُسَیْنِ ع ثُمَّ .صَارَ ذَلِکَ الْخَاتَمُ إِلَى أَبِی ع بَعْدَ أَبِیهِ وَ مِنْهُ .صَارَ إِلَیَّ فَهُوَ عِنْدِی وَ إِنِّی أَلْبَسُهُ کُلَّ جُمُعَهٍ وَ .أُصَلِّی فِیهِ قَالَ مُحَمَّدُ بْنُ مُسْلِمٍ فَدَخَلْتُ إِلَیْهِ یَوْمَ الْجُمُعَهِ .وَ هُوَ یُصَلِّی فَلَمَّا فَرَغَ مِنَ الصَّلَاهِ مَدَّ إِلَیَّ یَدَهُ .فَرَأَیْتُ فِی إِصْبَعِهِ خَاتَماً نَقْشُهُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عُدَّهٌ .لِلِقَاءِ اللَّهِ فَقَالَ هَذَا خَاتَمُ جَدِّی أَبِی عَبْدِ اللَّهِ الْحُسَیْنِ .بْنِ عَلِیٍّ ع؛[۱]‏

شیخ صدوق از .محمد بن مسلم روایت کرده است که او گفت: .از امام صادق(ع) سوال کردم از انگشترحسین .بن علی(ع) که به دست چه کسی .افتاد؟ و به آنحضرت عرض کردم که: من .شنیدم که آن انگشتر مانند چیزهای دیگر غارت شد..

امام صادق(ع) فرمود:«چنین نیست .که گفته اند؛ بلکه حسین بن علی(ع.) به فرزندش علی بن الحسین(ع) وصیت .کرد و انگشترخود را در انگشت او نمود، و .امر خود را به او واگذار کرد همانگونه که پیامبر.(ص) با امیرالمومنین(ع) چنین کرد.، و امام علی(ع) با حسن(.ع) و امام حسن(ع) با حسین.(ع) انجام داد. سپس آن انگشتر به .پدرم بعد از پدرش رسید، و از پدرم به .من منتقل گردید. و آن اکنون نزد من است .ومن آن را هر جمعه به دست می کنم و .با آن نماز می خوانم.

محمد بن مسلم .گوید:م ن روز جمعه بر آن حضرت وارد .شدم و آن حضرت مشغول نمازبود، هنگامی که از .نماز فارغ شد دست خود را به سویم کشید ومن .در انگشت آن حضرت انگشتری دیدم که نقش آن «.لا اله الا الله عُدَّهٌ للقاء الله» بود،.پ س فرمود: این انگشترجدّم ابوعبدالله حسین بن علی.(ع)است».

 

این روایت در .بحار الأنوار ، ج‏۴۳، ص: ۲۴۸ .نیز نقل شده است.

 

[۱]. .أمالی الصدوق،ص۱۴۴ ، المجلس التاسع و العشرون

.

 ائمه علیهم السّلام هر کدام شعار و جمله .ای را بر نگین انگشتر خود حک می کردند. .نقش نگین انگشتر سیدالشهداء علیه السّلام عبارت بود از «.اِنَّ اللهَ بالغُ اَمرِهِ» و به نقلی دو انگشتر .داشتند. بر نگین یکی «لا إلهَ إلاّ الله.، عُدَّهُ لِلِقاءِ الله» و بر دیگری «اِنَّ .اللهَ بالغُ اَمرِهِ» بود.۱

 

هر .دو تعبیر، گویای روح شهادت طلب آن حضرت و .مقام رضا و تسلیم او به دیدار خدا و پروردگار .است. روایت است که در دست امام صادق علیه .السّلام انگشتر جدّش حسین بن علی علیه السّلام بود و .بر نگین آن نوشته بود: «لا إلهَ إلاّ .الله، عُدَّهُ لِلِقاءِ الله»۲ و این نیز .که توحید، سرمایه لقای الهی است، نشان دهنده .روح خداجویی و شهادت طلبی اوست.

 

نقش .نگین دیگر اولیاء خدا بدین شرح می باشد:

.

نقش نگین حضرت آدم (ع) ((لا .اله الا الله ،محمد رسول الله)) بود با .خود از بهشت آورده بود.

 

وحضرت نوح .می  فرمایند:سخنی که خدامرا به آن نجات بخشیدسزاوار .است که همیشه بامن باشد،پس درانگشتر خود ترجمه .ی آن  را به عربی نقش کرده((لا اله .الا الله الف مره یا رب اصلحنی)).

 

.خداوند برای حضرت ابراهیم انگشتری فرستاد که درآن شش حرف .نقل شده بود:((تا اله الا الله،محمدرسول .الله ،لا حول و لا قوه الا بالله ،.فوضت امری الی الله ،اسندت ظهری الی الله،.حسبی الله ))پس خدا وحی نمود که:انگشتر .را در دست کن که آتش را برتوسرد وسلامت می .گردانم.

 

نقش نگین حضرت موسی(ع.) دو حرف بود که از تورات بیرون آورده بود.: ((اصبر تؤجر،اصدق تنج؛یعنی :.صبر کن تا مزد یابی ،راست بگو تانجات یابی.))

 

نقش نگین حضرت سلیمان(ع).این بود: ((سبحان من الجم الجن بکلماته))..

 

نقش نگین حضرت عیسی(ع) دو .حرف بود که از انجیل بیرون آورده بود ((طوبی .لعبد ذکر الله من اجله و ویل لعبد نسی الله .من اجله ؛یعنی خوشا حال بنده ای که یاد .کرده شود خدا به سبب او ،و وای بر .بنده ای که خدا فراموش شود از خاطر ها به .سبب او))

 

نقش نگین حضرت رسول(.ص) این بود : ((لا اله الا الله.، محمد رسول الله ))

 

نقش نگین امام .حسن (ع) : ((العزه لله))

.

نقش نگین امام حسین (ع): ((ان .الله بالغ امره))

 

و امام علی بن .الحسین (ع) انگشتر پدر خود رابه دست می .کردند.

 

امام محمد باقر (ع) .نیز انگشتر امام حسین (ع)را در دست .می کردند.

 

نقش انگشتر امام جعفر صادق .(ع) : ((الله ولیی و عصمتی من .خلقه))بود.

 

نقش انگشتر امام موسی .کاظم  (ع) : ((حسبی الله )) بود.

برای مشاهده کانال سنگ شناسی اینجا را کلیک کنید.

اشتراک گذاری مطلب
۱ ستاره۲ستاره۳ ستاره۴ ستاره۵ ستاره (هنوز امتیازی ثبت نشده)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + دو =

محصولات مرتبط در فروشگاه