فوری:لباس‌های ویترین مغازه‌ها را خریداری نکنید…

فوری:لباس‌های ویترین مغازه‌ها را خریداری نکنید…

۲۱۳۱۷۳

کارشناسان دریافته‌اند که بیشتر لباس‌های نو در مغازه‌ها برای جلوگیری از چروک، کثیف شدن و حتی پوسیدگی اسپری بدون بو و رنگ زده می‌شود.

ویترین فروشگاه‌ها و البسه موجود در آن به دلایلی می‌توانند یکی از خطرناک ترین میکروب ها برای ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها می باشند.

پژوهشگران دانشگاه کلمبیا در نیویورک ایالات متحده در جدیدترین پژوهش خود دریافته‌اند: بسیاری از لباس‌هایی که در فروشگاه‌ها و بویژه در ویترین فروشگاه‌ها به چشم می‌خورند حاوی مواد شیمیایی خطرناک برای سلامتی بدن هستند.

و توجه داشته باشید که کارشناسان دریافته‌اند که بیشتر لباس‌های نو در مغازه‌ها برای جلوگیری از چروک، کثیف شدن و حتی پوسیدگی اسپری بدون بو و رنگ زده می‌شود.

این ماده شیمیایی می‌تواند سبب ایجاد قرمزی پوست، خارش، بثورات جلدی و نیز سوختگی پوست در اثر تعریق بدن و اصطکاک با لباس شود که علاوه بر ایجاد آلرژی و حساسیت پوستی به گفته پزشکان می‌تواند سبب ابتلا به انواع سرطان‌ نیز شود.

بر همین اساس پزشکان توصیه اکید می‌کنند افراد حتما لباس‌های نو را قبل از پوشیدن برای بار اول شستشو داده کاملا خشک کنند تا دچار آلرژی و حساسیت‌های پوستی نشوند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

امتیاز مقاله :
5/5

مطالب مرتبط

مخراج کاری

مخراج کاری چیست؟

مخراج کاری مقدمه: مخراج کاری یا گوهر نشانی یک شیوه و سبکی از ساخت زیورآلات می باشد که سنگ و نگین بر روی آن کار می شود. در این مطلب به مخراجکاری و کاربردهای آن پرداخته ایم. اگر اطلاعات کافی

ادامه مطلب »
تسبیح دست ساز در جواهری بینا

تسبیح های دست ساز در جواهری بینا

تسبیح دست ساز تسبیح دست ساز در جواهری بینا در طرح های زیادی وجود دارد. تسبیح هایی فوق العاده زیبا و فاخر برای تمامی سلیقه ها تسبیح دست ساز در انواع مختلفی ساخته می شوند که در این مقاله با

ادامه مطلب »
سفارش شرف الشمس

ثبت نام شرف الشمس 1403 و خواص آن

سفارش دعای شرف الشمس هر ساله ثبت نام شرف الشمس در سایت جواهری بینا انجام می گیرد. فقط کافیست تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. سنگ شرف الشمس خواص بسیار زیادی دارد. انگشتر شرف الشمس انگشتری می باشد

ادامه مطلب »

حرز امام جواد (ع) وخواص اعجاب انگیز آن از زبان حجت الاسلام فرحزاد

حرز امام جواد (ع) و خواص آن حرز امام جواد (ع) از حرزهای مجرب می باشد که به همراه داشتن آن همانند گنجینه ای گرانقدر برای شخص می باشد. صحبت های حجت الاسلام فرحزاد درباره معجزه حرز امام جواد (ع)

ادامه مطلب »