حرکات عجیب حامد بهداد در نشست مطبوعاتی”خانه دختر” خبرساز شد!

نشست رسانه ای فیلم سینمایی “خانه دختر”  با حضور شهرام شاه حسینی (کارگردان)، محمد شایسته (تهیه کننده)، رویا تیموریان، حامد بهداد و رعنا آزادی ور (بازیگر)برگزار شد.قسمتی از صحبت های عوامل فیلم “خانه دختر” در این نشست را در ادامه بخوانید،جالب است.
_mg_5140
شهرام شاه حسینی: من تصمیم گرفتم دیگر اشتباه نکنم و قدمی رو به عقب برندارم و برای همین سراغ پرویز شهبازی رفتم.
محمد شایسته: من این فیلمنامه را از برادرم گرفتم و تا آن را خواندم به شهرام شاه حسینی گفتم من این فیلمنامه را خواهم ساخت و چهار روز بعدش فیلم را دیدم.
رویا تیموریان: برای من نقش منفی و مثبت تفاوتی ندارد و برایم ساختمان سناریو و تیم سازنده مهم است.
رعنا آزادی ور: من امسال 2-3  فیلم همزمان در جشنواره دارمم ولی این فیلم را خیلی دوست دارم.
حامد بهداد: امیدوارم که امسال شاهد فیلمهای خوبی باشید. من دعا میکنم سینمای ما از بیماری موضوع و سوژه رهایی پیدا کند. من متاسفم که این را میگویم ما حالمان خوب نیست. من دعا می کنم سینمای ما از بیماری رها پیدا کند.
حامد بهداد با شوخی های خود همه را به خنده وا داشت و گفت از من هم سوال کنید خواهشا.
شهرام شاه حسینی: ما در پایان به آغاز فیلم برمیگردیم. ما قرار بوده یک حادثه ای را بررسی کنیم و در آخر به آغاز قصه برگردیم.اگر این قصه نخ نما شده باشد که حال کسی را بد نمیکند. پس قصه نو و جدید است که حال شما بد شده است.
حامد بهداد: خوشحالم که در فیلمی بازی کردم که پرویز شهبازی نویسنده آن بود و محمد شایسته آن را تهیه کرد. من به این فیلم در دستمزدم تخفیف دادم چرا که ارزش فیلم بیش از این حرف هاست.

حرکات غیر عادی و صحبت های عجیب حامد بهداد در طول این نشست از نکات قابل توجه بود که توجه عکاسان و تعجب خبرنگاران را در پی داشت.

art17jnggdgds

منبع : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ

امتیاز مقاله :
5/5

مطالب مرتبط

مخراج کاری

مخراج کاری چیست؟

مخراج کاری مقدمه: مخراج کاری یا گوهر نشانی یک شیوه و سبکی از ساخت زیورآلات می باشد که سنگ و نگین بر روی آن کار می شود. در این مطلب به مخراجکاری و کاربردهای آن پرداخته ایم. اگر اطلاعات کافی

ادامه مطلب »
تسبیح دست ساز در جواهری بینا

تسبیح های دست ساز در جواهری بینا

تسبیح دست ساز تسبیح دست ساز در جواهری بینا در طرح های زیادی وجود دارد. تسبیح هایی فوق العاده زیبا و فاخر برای تمامی سلیقه ها تسبیح دست ساز در انواع مختلفی ساخته می شوند که در این مقاله با

ادامه مطلب »
سفارش شرف الشمس

ثبت نام شرف الشمس 1403 و خواص آن

سفارش دعای شرف الشمس هر ساله ثبت نام شرف الشمس در سایت جواهری بینا انجام می گیرد. فقط کافیست تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. سنگ شرف الشمس خواص بسیار زیادی دارد. انگشتر شرف الشمس انگشتری می باشد

ادامه مطلب »

حرز امام جواد (ع) وخواص اعجاب انگیز آن از زبان حجت الاسلام فرحزاد

حرز امام جواد (ع) و خواص آن حرز امام جواد (ع) از حرزهای مجرب می باشد که به همراه داشتن آن همانند گنجینه ای گرانقدر برای شخص می باشد. صحبت های حجت الاسلام فرحزاد درباره معجزه حرز امام جواد (ع)

ادامه مطلب »