مجسمه‌های بی نظیر هفت هزار ساله در نمایشگاه اراک | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۴-۱۰

مجسمه‌های بی نظیر هفت هزار ساله در نمایشگاه اراک

چکیده مطلب

مجسمه‌های بی نظیر هفت هزار ساله در نمایشگاه اراک مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی از برگزاری نمایشگاه بی‌نظیر و کم‌نظیر فسیل و آثار باستانی در اراک خبر داد. آثار زیادی در این نمایشگاه موجود می باشد… سیدمحمد حسینی منطقه مرکزی، گفت: بالغ بر هزار نمونه در این مجموعه جمع‌آوری شده است.[بیشتر]

مجسمه‌های بی نظیر هفت هزار ساله در نمایشگاه اراک

1425807955077_20150305_102931

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی از برگزاری نمایشگاه بی‌نظیر و کم‌نظیر فسیل و آثار باستانی در اراک خبر داد.

آثار زیادی در این نمایشگاه موجود می باشد…

سیدمحمد حسینی منطقه مرکزی، گفت: بالغ بر هزار نمونه در این مجموعه جمع‌آوری شده است.

وی قدمت فسیل‌ها را از 500 میلیون سال قبل تا عصر حاضر عنوان کرد و افزود: یکی از ویژگی‌های این نمایشگاه بی‌نظیر بودن تعدادی از نمونه‌ها در جهان است.

وی این مجموعه را کامل‌ترین مجموعه فسیل دایناسور در ایران برشمرد و بیان کرد: همچنین در این مجموعه 300 قطعه دندان کوسه به معرض نمایش گذاشته شده که بیشترین تعداد به نمایش گذاشته شده در جهان است.

ابزارهای سنگی در این مجموعه دیده شده است…

حسینی به مجموعه کامل ابزار سنگی دو هزار ساله در این نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: در زمان‌های کهن چاقو و ابزاری که امروزه برای شکار یا استفاده از گوشت حیوانات استفاده می‌شود وجود نداشته و برای این امر سنگ را صیقل می‌داده‌اند تا زمانی که آن‌قدر تیز شود که بتوان از آن برای شکار استفاده کرد.

وی وجود مجسمه‌های نذری را از دیگر آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: این مجسمه‌ها که متعلق به هفت هزار سال قبل هستند، در خانه‌ها جهت برآورده شده حاجات نگهداری‌ شده و زمانی که خواسته محقق می‌شده قسمتی از این مجسمه‌ها را جدا می‌کردند.

حسینی اضافه کرد: با توجه به اینکه پدر علم زمین‌شناسی و غارشناسی ایران، عبدالکریم قریب گرکانی زاده آشتیان است، همچنین با توجه به وجود رشته زمین‌شناسی در دانشگاه‌ها، میراث فرهنگی با همکاری هوشنگ دشتیان مالک این مجموعه اقدام به راه‌اندازی این نمایشگاه کرده است.

این نمایشگاه به مناسبت هفته میراث فرهنگی برپا شده و تا 30 شهریورماه سال جاری در موزه مفاخر اراک جهت بازدید عموم دایر است.

منبع:ایسنا

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
حدید صینی

«حدید صینی» چیست و آیا بر اساس روایتی از امام زمان(عج)؛ به دست کردن انگشتر آهنی در نماز مکروه است؟

حدید صینی به‌عنوان یک ماده با ویژگی‌های خاص و کاربردهای متنوع، در فرهنگ و هنر ایرانیان و مسلمانان جایگاه ویژه‌ای دارد و همچنان در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب »
خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه

خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه

در این مقاله جامع به بررسی همه‌جانبه خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه پرداخته‌ایم؛ از خواص معنوی و فیزیکی فیروزه گرفته تا راهنمای تشخیص اصل بودن، مدل‌های محبوب و نکات خرید

ادامه مطلب »
تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل

تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل

تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل با روش‌های دقیق و تخصصی، کلید خریدی مطمئن و باارزش است. در این مقاله، تمام نکاتی که برای تشخیص اصالت عقیق یمنی نیاز دارید را

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید