انگشتر چگونه پدید آمد؟ دومین دوره مسابقه سنگ شناسی جواهری بینا

انگشتر چگونه پدید آمد؟ دومین دوره مسابقه سنگ شناسی جواهری بینا

چکیده مطلب

???برگزاری دومین دوره مسابقات سنگ شناسی جواهری بینا??? پیرو استقبال گسترده شما عزیزان از دور اول مسابقات سنگ شناسی جواهری بینا دوره دوم مسابقه این بار با اهدای ۵ جایزه به ۵ نفر برتر با عنوان “چگونگی پیدایش انگشتر” برگزار می گردد.   ???آغاز و مدت زمان مسابقه??? مسابقه سنگ شناسی از تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ آغاز شده و مهلت[بیشتر]

انگشتر شناسی

???برگزاری دومین دوره مسابقات سنگ شناسی جواهری بینا???

پیرو استقبال گسترده شما عزیزان از دور اول مسابقات سنگ شناسی جواهری بینا دوره دوم مسابقه این بار با اهدای ۵ جایزه به ۵ نفر برتر با عنوان “چگونگی پیدایش انگشتر” برگزار می گردد.

 

???آغاز و مدت زمان مسابقه???
مسابقه سنگ شناسی از تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ آغاز شده و مهلت ارسال پاسخ تا پایان روز ۱۳۹۴/۰۸/۱۵ و به مدت یک هفته می باشد.
✉️✉️✉️نحوه ارسال پاسخ✉️✉️✉️
پاسخ خود را در قسمت دیدگاه های انتهای همین مطلب ثبت نمایید.
???جایزه???
به ۵ پاسخ برتر هرکدام هدیه ای به ارزش ۱۰۰/۰۰۰ ریال اعطا خواهد شد.

 

???نحوه انتخاب پاسخ برتر???
از بین پاسخ های ارسالی ۵ پاسخ برتر که در آن شرایط ارسال پاسخ رعایت شده باشد توسط تیم کارشناسی سنگ جواهری بینا انتخاب و متعاقبا اعلام خواهند شد.

 

??? قوانین مسابقه???

  1. پاسخ ارسالی به صورت ویرایش شده، جمع بندی و چکیده مطلب مرجع باشد به پاسخ های ۱۰۰% کپی امتیازی تعلق نخواهد گرفت.
  2. متن پاسخ ارسالی بین ۲ تا ۳ پاراگراف باشد.

???اعلام برنده???
برنده مسابقه معمولا تا ۲۴ ساعت پس از پایان مسابقه مشخص شده و روز بعد اعلام می گردد.
❓❓❓ سوال مسابقه❓❓❓

خلاصه ای در مورد چگونگی و نحوه پدید آمدن انگشتر ارائه کنید.

 

برای مشاهده برندگان مرحله دوم مسابقه سنگ شناسی جواهری بینا کلیک نمایید.

برای مشاهده تمامی مراحل مسابقه به همراه پاسخ ها و برندگان هر مرحله اینجا کلیک کنید.

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
خرمهره کارایی و خواص آن

خرمهره ، کارایی و خواص آن

نگین انگشتر خرمهره که به عنوان یکی از سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی شناخته می‌شود، به دلیل زیبایی خاص و خواص معنوی‌اش در فرهنگ‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است. این سنگ عموماً رنگ‌های مختلفی از جمله سبز، قهوه‌ای و زرد دارد و به عنوان نمادی از قدرت، حفاظت و آرامش شناخته می‌شود.

ادامه مطلب »
خواص سنگ عقیق زرد

عقیق زرد وخواص آن از دیدگاه ائمه اطهار

عقیق زرد یکی از انواع سنگ‌های قیمتی است که به دلیل رنگ زیبا و خواص معنوی‌اش مورد توجه قرار دارد. این سنگ معمولاً در جواهرات و زیورآلات مورد استفاده قرار می‌گیرد و در فرهنگ‌های مختلف به عنوان نمادی از شفافیت و روشنایی شناخته می‌شود.

ادامه مطلب »
سنگ عقیق

تسبیح سنگ عقیق

تسبیح سنگ عقیق و استغفار برای دوستان محمد و آل محمد تسبیح سنگ عقیق یکی از محبوب‌ترین انواع تسبیح‌ها در فرهنگ اسلامی و مذهبی است. محبوبیت این تسبیح نه تنها به خاطر زیبایی‌های ظاهری آن، بلکه به دلیل ارزش‌های معنوی

ادامه مطلب »
خواص انگشتر عقیق زرد

خواص انگشتر عقیق زرد

سنگ عقیق زرد خواص انگشتر عقیق زرد عبارتند از شجاعت، اعتماد به نفس، شادی و سعادت را در زندگی ما تقویت می کند. همچنین اعتقاد بر این است که سلامت و تندرستی را به ارمغان می آورد. در ادامه با

ادامه مطلب »

انگشتر چگونه پدید آمد؟ دومین دوره مسابقه سنگ شناسی جواهری بینا

  1. طاهره زاده ناظر میگوید:

    داستان انگشتر، تا اندازه ای شبیه خود انگشتر است؛ نه شروعی معین دارد و نه پایانی مشخص. هیچ کس نمی تواند به طور قطع بگوید که انگشتر، از چه زمانی مورد استفاده قرار گرفته است. به نظر می رسد که انگشتر، از مصر باستان، در پی تکامل «مُهر» سرچشمه گرفته باشد؛ چون مُهرها نشانه قدرت بودند، افرادی که مُهرهای برجسته و انگشتر خاتم «مُهر» داشتند، به عنوان اشخاص قدرتمند و بانفوذ، مورد احترام مردم قرار می گرفتند. مقامات بالای حکومت نیز با اعطای انگشترشان به نماینده هایشان، برای اجرای فرامینشان، اختیار تام می دادند.به احتمال زیاد، تغییر و تحوّل انگشتر خاتم و تبدیل شدن آن به یکی از آلات زینتی نیز در مصر باستانْ رخ داده است.

  2. الهام زندی میگوید:

    اگر بخواهیم در مورد نحوه و زمان پیدایش انگشتر صحبت کنیم باید به زمانهای بسیار دور برگردیم .سالیان بسیار دور مصریان باستان از علفها و کاه های مزارع گندم استفاده می کردند و می بافتند و چیزی شبیه حلقه در می آوردند و برای عروس و دامادشان به نشانه عقد و پیمان زناشویی استفاده می کردند . این اولین ایده برای درست کردن چیزی شبیه انگشتر بود که مصریان باستان برای به کار گیری در مراسم های ازدواج استفاده می کردند.

    اما اگر بخواهیم به نحوه پیدایش انگشتر که از گیاه نباشد اشاره کنیم باید به زمان رومیان باستان بر گردیم که بعد از استفاده از ربانهای پارچه ای و حلقه ای شکل کردنش برای به کار گیری به عنوان انگشتر به فکر درست کردن انگشترهایی از جنس فلز افتادند که عموما فلز به کار گیریشان برای ساختن انگشتر از آهن بوده است.

    بعدها بشر در ساخت انگشترهایشان از فلزات دیگر از جمله طلا و نقره و تزئیین کردنشان با سنگهای معدنی به عنوان نگین انگشترها استفاده کردند و در یک کلام می توان گفت این انگشترهای زیبایی که امروزه با این ظرافت و هنر ساخته می شود دارای تاریخچه ای بس دیرینه و کهن هستند.

  3. رحمان عزیزیان میگوید:

    به نظر می رسد خواستگاه انگشتر از مصر باستان بوده است و در پی تکامل “مهر” صورت گرفته است.چون مهر ها نشانه قدرت بودند افرادی که مهر های برجسته وانگشتر خاتم مهر داشتند بعنوان افرادی ذی نفوذ مورد احترام مردم قرار می گرفتند.هرچند “پلنی” در کتاب “تاریخ طبیعی” اش میگوید انگشتر اولین بار در اساطیر یونان وارد شده است.

  4. پناهی میگوید:

    داستان انگشتر، تا اندازه ای شبیه خود انگشتر است؛ نه شروعی معین دارد و نه پایانی مشخص. هیچ کس نمی تواند به طور قطع بگوید که انگشتر، از چه زمانی مورد استفاده قرار گرفته است. به نظر می رسد که انگشتر، از مصر باستان، در پی تکامل «مُهر» سرچشمه گرفته باشد؛ چون مُهرها نشانه قدرت بودند، افرادی که مُهرهای برجسته و انگشتر خاتم «مُهر» داشتند، به عنوان اشخاص قدرتمند و بانفوذ، مورد احترام مردم قرار می گرفتند. مقامات بالای حکومت نیز با اعطای انگشترشان به نماینده هاشان، برای اجرای فرامینشان، اختیار تام می دادند که در تورات نیز به نمونه ای از این عمل، اشاره شده است: «سپس فراهه، انگشترش را درآورد و به جوزف داد».[۱] به احتمال زیاد، تغییر و تحوّل انگشتر خاتم و تبدیل شدن آن به یکی از آلات زینتی نیز در مصر باستانْ رخ داده است. زنان ثروتمند مصری، انگشترهایی از طلا، دست می کردند و زنان طبقه پایین نیز از انگشترهایی با قیمت های ارزان تر، از جنس نقره، بُرنز، شیشه یا سفال های رنگی استفاده می کردند.یونانیان و رومی ها در ساخت انگشترهای زینتی، بیش از دیگر تمدن ها دقت و ظریف کاری به خرج داده اند. بین سال های ۳۱ تا ۴۴۹ قبل از میلاد، در روم باستان، شهروندان، فقط از انگشترهای آهنی استفاده می کردند.ترویج انگشتر ازدواج از روم باستان آغاز شد. در حقیقت، امروزه داستان حلقه نامزدی در روم باستان، می تواند برای ما آموزنده باشد. همان گونه که پیش تر بحث شد، حلقه نامزدی در ابتدا، حلقه ای ساده از آهن بود که بعدها به حلقه های طلایی و زینتی تغییر یافت. در دائره المعارف «بریتانیکا» آمده است: «بخشیدن یک حلقه برای برجسته کردن مراسم نامزدی یک سنّت رومی کهن است».
    حلقه، احتمالاً یک عهد و پیمانی بوده است که طرفین باید به آن وفادار می شدند و به آن عمل می کردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید