جواهرات هندوستان در گذر تاریخ – قسمت دوم | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۲-۰۶

جواهرات هندوستان در گذر تاریخ – قسمت دوم

چکیده مطلب

جواهرات هندوستان در گذر تاریخ – قسمت دوم در اواخر قرن ۱۶ میلادی، جواهرسازان مغول دست به تلفیق دو تکنیک و ابداع شکل جدیدی از جواهر زدند. این روش طلاسازی هنوز به شکل سنتی در هند انجام می شود. آنها زیورآلات و صنایع دستی را با سنگ های قیمتی به همراه فلزهای گرانبها همانند طلا[بیشتر]

جواهرات هندوستان در گذر تاریخ – قسمت دوم

bt02236

در اواخر قرن ۱۶ میلادی، جواهرسازان مغول دست به تلفیق دو تکنیک و ابداع شکل جدیدی از جواهر زدند. این روش طلاسازی هنوز به شکل سنتی در هند انجام می شود. آنها زیورآلات و صنایع دستی را با سنگ های قیمتی به همراه فلزهای گرانبها همانند طلا مخلوط نموده و نام این روش را کندان گذاردند.

در اولین اقدام، آنها میناکاری را در پشت یا داخل سطح جواهر به کار می بردند. مینا کاری در گذشته در شبه قاره هند بسیار ناشناخته بود و بعدها توسط اروپاییان به جهان معرفی گشت.

این شیوه کار در سراسر قلمرو امپراطوران استان های شمالی هند گسترش یافت. در قرن نوزدهم یعنی زمانیکه تنها نام امپراطور مغول برجا مانده بود، اوتار پارادش در هند شیوه جدیدی در میناکاری را خلق نمود.
هر مرحله از شیوه جواهر سازی کندان، توسط یک سازنده متخصص انجام می پذیرفت.

این شیوه طراحی جدید، این امکان را به سازنده می داد تا هر نوع سنگ قیمتی در هر اندازه ای را بتوان در هر شکلی از جواهرات استفاده کرد. شیوه طراحی موسوم به کندان این امکان را می داد تا بتوان در جواهرات از سنگ هایی همانند یشم و یا کریستال نیز به کار برد.

bt048

با وقوع تحولات سیاسی که در قرن ۱۸ و ۱۹ در هند رخ داد، تولیدات سنتی جواهر از کارگاه ها به جهان تجاری نقل مکان کرد. این انتقال و پیشرفت با تأسیس قانون بریتانیا در سال ۱۸۵۸ شتاب و سرعت بیشتری به خود گرفت.

در مرکز هند مانند جاپور، مهاراجه های هندی از فعالیت های کارخانه ای و دستی صنعت کندان بسیار حمایت می کردند. غالبا این جواهرات توسط اروپاییان خریداری می گشت و یا به سفارش آنها ساخته می شد.

شرکت های توسعه یافته کوچک بریتانیا جواهرسازان هندی را در استخدام خود گرفته و اقدام به تأسیس و ساخت شرکت های جواهرسازی در شهرهای اصلی هند کردند. این تولیدات جواهری، تلفیقی از سبک سنتی جواهرسازی هند و تکنیک های غربی بود.

یکی از تغییرات اساسی و مناسب در این تولیدات، استفاده از روش های تراش گوهرها به سبک غربی است. این سبک جدید، جواهرات ساخت هند را بیشتر به طرح های اروپایی نزدیک کرده و از سبک کندان فاصله گرفت.

با احداث خط ریل راه آهن در هند، این امکان ایجاد شد تا جواهرات از نقاط مختلف شبه قاره هندوستان به راحتی در اختیار کاربران و مصرف کنندگان جواهر در این شبه قاره قرار گیرد.

منبع مقاله:

سایت vam.ac

برای مشاهده جدیدترین جواهرات اینجا کلیک کنید.

[metaslider id=20073]
امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
سنگ های قیمتی

خواص درمانی رنگهای مختلف سنگ ها

سنگ‌ها و کریستال‌ها با رنگ‌ها و انرژی‌های خاص خود می‌توانند تأثیرات شگفت‌انگیزی بر سلامت جسم، ذهن و روح انسان داشته باشند. از سنگ‌های قرمز برای افزایش انرژی گرفته تا سنگ‌های بنفش برای تقویت معنویت، هر رنگ داستانی خاص و انرژی منحصربه‌فردی دارد. با استفاده صحیح از این سنگ‌ها، می‌توانید سلامت و تعادل بیشتری در زندگی خود ایجاد کنید.

ادامه مطلب »

سنگهای قیمتی با خاصیت تغییر رنگ

تغییر رنگ سنگ‌ها یکی از ویژگی‌های جالب و منحصر به فرد برخی سنگ‌ها و کانی‌ها است که می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. این تغییر رنگ ممکن است ناشی از ویژگی‌های ساختاری، ترکیبات شیمیایی، واکنش به نور یا عوامل محیطی باشد.

ادامه مطلب »
سنگ پادزهر

سنگ پادزهر چیست ؟

سنگ پادزهر یک نوع سنگ معدنی است که به دلیل ترکیبات خاص شیمیایی خود، توانایی دفع سموم و زهرها را دارد. این سنگ معمولاً به رنگ‌های خاکستری، سبز و قهوه‌ای یافت می‌شود و سطح آن ممکن است مات یا کمی براق باشد. ترکیبات معدنی موجود در این سنگ شامل کربنات‌ها و مواد معدنی طبیعی است که گفته می‌شود توانایی خنثی کردن سموم را دارند.

ادامه مطلب »
طلا و نقره

اثرات نقره و طلا بر بدن انسان

نقره و طلا هر دو فلزاتی با خواص منحصر به فرد هستند که نه تنها به دلیل زیبایی بلکه به دلیل تأثیرات بالقوه مثبتی که می‌توانند بر بدن داشته باشند، مورد توجه قرار دارند. با این حال، مهم است که افراد با آگاهی از وضعیت بدنی و حساسیت‌های خود، فلز مناسب را انتخاب کنند و در صورت بروز هرگونه واکنش غیرعادی، به پزشک مراجعه کنند.

ادامه مطلب »

همه چیز درباره انواع گوشواره

گوشواره‌ها با تنوع بی‌نظیر در طراحی، مواد و کاربردها، به یکی از اصلی‌ترین زیورآلات در جهان تبدیل شده‌اند. از گذشته‌های دور تا به امروز، این زیورآلات نه تنها به عنوان ابزاری برای زیبایی و تزئین ظاهر بلکه به عنوان نمادی از هویت فرهنگی و اجتماعی مورد توجه بوده‌اند.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید