خداحافظی با مدارس رایگان | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۵-۲۷

خداحافظی با مدارس رایگان

چکیده مطلبـــــ :

خداحافظی با مدارس رایگان…
واگذاری بخش دولتی به خصوصی…
IMG-333
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: با اینکه صراحتا در قانون بودجه سال ۹۴ آمده که واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی تا پایان برنامه پنج ساله ممنوع است،
اصرار دولت مبنی بر واگذاری مدارس دولتی چه دلیلی دارد؟

مهرداد بذرپاش با اعلام این مطلب گفت: اقدام برای واگذاری مدارس با هدف خودگردان کردن آن، حرف نامناسبی است چرا که در درجه اول با این نوع واگذاری ابتدا تیم مدیریتی مدارس با معلمان آن مدرسه خداحافظی می کنند و بعد به جذب افراد از بیرون به صورت ساعتی روی می آورند که در این چند تجربه این اتفاق افتاده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس اضافه کرد: به بهانه پرداخت سرانه هر دانش آموز می گویند مشکل منابع را حل می کنیم ولی این روش نیز جواب نداده چرا که مدیران جدید برای جبران کمبود منابع با دریافت پول به جذب دانش آموزان اقدام می کنند که با این روش باید با آموزش و پرورش رایگان که در قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده، خداحافظی کرد.

بذرپاش ادامه داد: این نحوه مدیریت در آموزش و پرورش که باعث آزردگی خاطر فرهنگیان عزیز و خدوم از یک طرف و نارضایتی اولیای دانش آموزان از طرف دیگر شده است، به هیچ وجه قابل قبول نیست و اگر این رویه ادامه پیدا کند مجلس حتماً تصمیم لازم خود را می گیرد.

منبع:خبرگزاری مهر

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
انگشتر وزغ

انگشتر وزغ و موش کور

انگشتر وزغ و موش کور: گنجینه‌ای اسرارآمیز از صنایع دستی کهن کشف رازهای یک اثر نادر انگشتر وزغ و موش کور صنعتگران نیمه‌جان، این استادان مرموز، انگشتر وزغ و موش

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید