پای چپ لیونل مسی در قالب مجسمه طلا توسط یک جواهرساز ژاپنی ساخته شده است…

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این پای طلایی به ارزش 5 میلیون و 25 هزار دلار را یک جواهرساز ژاپنی به افتخار دستاوردهای این فوتبالیست آرژانتینی ساخته است.
این مجسمه که در آن از 22 گرم طلای 24 عیار استفاده شده است، توسط گینزا تاناکا جواهرساز ژاپنی به افتخار مردی که چهار بار توپ طلای فیفا را کسب کرده، ساخته شده است.
قالب گیری از پای مهاجم بارسلونا در پایان سال 2012 میلادی انجام گرفت.
ˈگینزا تاناکاˈ جواهرساز ژاپنی گفت: در پایان سال 2012 از پای چپ مسی در اسپانیا قالب گرفته است.
این قطعه هنری پنج میلیون دلاری سال پیش برای فروش به حراج گذاشته شد. بخشی از درآمد حاصله از فروش این مجسمه تمام طلا، به بنیاد لیونل مسی اختصاص یافت.
این بنیاد خیریه از کودکانی که در زلزله سال 2011 ژاپن آسیب دیدند، حمایت کرد. مسی در پیام ویدئویی درباره این مجسمه گفت: باعث افتخار است که تندیس طلای خالص از پای من ساخته شده است.
رودریگو برادر لیونل مسی که در مراسم پرده برداری از این مجسمه طلا حضور داشت، گفت: این پا استثنایی است. می توانید تمام خطوط پا را در آن ببینید. فوق العاده است حتی شما می توانید رگ را روی پا ببینید.
در مراسم پرده برداری به غیر از تندیس تمام طلای پای مسی، جای دست طلا و مجسمه طلای سایز کوچک پای او نیز به نمایش گذاشته شد.
این پای طلایی قرار است به مبلغ 500 میلیون ین ژاپن به فروش برسد.