طنز جدید "دست به نقد" از شبکه نسیم | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۴-۱۰

طنز جدید “دست به نقد” از شبکه نسیم

چکیده مطلب

طنز  جدید “دست به نقد” از شبکه نسیم موضوعات جالب این طنز… جدیدترین مجموعه شبکه “نسیم” با عنوان “دست به نقد” به تهیه‌کنندگی و کارگردانی “شهاب عباسی” به‌زودی در تهران کلید می‌خورد. به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، مجموعه تلویزیونی “دست به نقد” به تهیه‌کنندگی و کارگردانی “شهاب عباسی” به سفارش شبکه “نسیم” در[بیشتر]

طنز  جدید “دست به نقد” از شبکه نسیم

موضوعات جالب این طنز…

جدیدترین مجموعه شبکه “نسیم” با عنوان “دست به نقد” به تهیه‌کنندگی و کارگردانی “شهاب عباسی” به‌زودی در تهران کلید می‌خورد.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، مجموعه تلویزیونی “دست به نقد” به تهیه‌کنندگی و کارگردانی “شهاب عباسی” به سفارش شبکه “نسیم” در 90 قسمت 25 دقیقه‌ای اوایل خرداد ماه در بوستان ولایت کلید می‌خورد.

شهاب عباسی، کارگردان “دست به نقد” می‌گوید: حدود 20 روز از پیش تولید این مجموعه تلویزیونی و حضور آنها در لوکیشن کار می‌گذرد و در طی این مدت حدود 70 درصد از دکورها زده شده و فیلمنامه آن توسط من و “حمزه صالحی”در دست نگارش است.

عباسی که بازی و کارگردانی در مجموعه «خنده بازار» را در کارنامه دارد، درباره جدیدترین اثر خود که از شبکه “نسیم” پخش خواهد شد، تصریح کرد: “دست به نقد” از شبکه “نسیم” و در 90 قسمت 25 دقیقه ای و در قالب چند آیتم در هر قسمت ساخته می شود که با توجه به آیتم ها، لوکیشن‌ها نیز تغییر می کند.

کارگردان “شکرآباد” با اشاره به نام آیتم‌ها اظهار کرد: “کارخونه”،”کارمندها”، “ورزش و مردم”، “قند پهلو”، “دفتر قبرستان”، “خانه سالمندان”، “استند آپ”،”زایشگاه”،”مرده شور خونه” و … برخی از اسامی آیتم‌های مجموعه “دست به نقد” هستند.

عوامل پشت دوربین عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان،شهاب عباسی،نویسندگان:شهاب عباسی و حمزه صالحی،مجری طرح:مسعود انتظاری،کارگزدان تلویزیونی:جواد اصلانی،برنامه ریز:بهرام ملکی،روابط عمومی:الهه علیزاده،دستار کارگردان:فرهاد فداکار،طراح چهره پردازی:شهرام خلج،طراح و مجری دکور:احمد رجبی،گروه دکور:مجید رجبی،رضا جهاندیده،ایمان رجبی،حسن ملک زاده،سعید بیجرودی،امیر محمد بخارایی،مدیر تدارکات:علیرضا ابراهیم آبادی،دستیاران تدارکات:محسن ولدخانی،محمد رحمانی،احمد رحمانی،گروه صحنه و لباس:نوید مقصودی،محمد مهدی آتوت،شیوا دانیالی،نورپرداز:بهنام نساج،تصویربرداران:حمید شریعتی،میثم مظلومی و هادی لشگری،صدابردار:مجید هاشم پور،عکاس و پشت صحنه:سهند تاکی،تدوینگر و جلوه های ویژه رایانه ای:احسان فانیان:موسیقی:حامد تهرانی،صداگذار:پارسا عاشقان،پشتیبانی فنی:حسن سوری.طراح لوگو:سیروس سلیمی خلیق.

بازیگران “دست به نقد” عبارتند از:

سیاوش مفیدی، شهاب عباسی، فلامک جنیدی، وحید مهین دوست، مرتضی رستمی، حامد تهرانی، ابراهیم شفیعی، کیوان ملک‌مطیعی، میثم رستگاری، افشین قدیمی، منصور غنی جاهد، مهیار بریمانی، فرشته ترابی، مژگان رستمی، تورج وثوقی و با حضور یوسف صیادی و حسین رفیعی.

منبع:ایسنا

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
حدید صینی

«حدید صینی» چیست و آیا بر اساس روایتی از امام زمان(عج)؛ به دست کردن انگشتر آهنی در نماز مکروه است؟

حدید صینی به‌عنوان یک ماده با ویژگی‌های خاص و کاربردهای متنوع، در فرهنگ و هنر ایرانیان و مسلمانان جایگاه ویژه‌ای دارد و همچنان در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب »
خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه

خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه

در این مقاله جامع به بررسی همه‌جانبه خرید انگشتر فیروزه نیشابوری مردانه پرداخته‌ایم؛ از خواص معنوی و فیزیکی فیروزه گرفته تا راهنمای تشخیص اصل بودن، مدل‌های محبوب و نکات خرید

ادامه مطلب »
تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل

تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل

تشخیص انگشتر عقیق یمنی اصل با روش‌های دقیق و تخصصی، کلید خریدی مطمئن و باارزش است. در این مقاله، تمام نکاتی که برای تشخیص اصالت عقیق یمنی نیاز دارید را

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید