افزایش 30درصدی بودجه ورزش و پژوهش دانشجویان | جواهری بینا-بروزرسانی:۱۴۰۴-۰۵-۲۷

افزایش 30درصدی بودجه ورزش و پژوهش دانشجویان

چکیده مطلبـــــ :

11609افزایش 30درصدی بودجه ورزش و پژوهش دانشجویان

دکتر مجتبی صدیقی درمورد بازنگری شیوه نامه آیین‌نامه انضباطی گفت:با توجه به اینکه آیین‌نامه انضباطی وزارت بهداشت و وزارت علوم مشترک است، جلسات مشترکی بین وزارت بهداشت و وزارت علوم در این مورد برگزار شده است و احتمالا این شیوه نامه ظرف چند روز آینده به امضای وزرای علوم و بهداشت برسد.

وی با تاکید بر اینکه آیین‌نامه انضباطی، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و تغییر نکرده است،توضیح داد: تغییر خاصی در شیوه‌نامه اعمال نشده است، تغییرات اکثرا در نحوه دادرسی‌ها و اینکه باید حقوق متقابل دانشجو و دانشگاه رعایت شود است. بنابراین مجازات‌ها و جرائم مانند قبل است اما نحوه رسیدگی به جرایم و هماهنگی به این منظور که برای یک تخلف در دو دانشگاه دو تصمیم و رای متفاوت وجود نداشته باشد، شیوه نامه بازنگری شده و تا چند هفته آینده به دانشگاه‌ها ابلاغ می شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه در مورد بودجه سال 94 سازمان امور دانشجویان اظهار کرد:بودجه 94 حوزه دانشجویی در مقایسه با 93 تغییر زیادی نکرده اما در حوزه ورزش و پژوهش‌ها بین 20 تا 30 درصد رشد صورت گرفته است.

منبع:ایسنا

امتیاز مقاله :
5/5
مطالب مرتبط
انگشتر وزغ

انگشتر وزغ و موش کور

انگشتر وزغ و موش کور: گنجینه‌ای اسرارآمیز از صنایع دستی کهن کشف رازهای یک اثر نادر انگشتر وزغ و موش کور صنعتگران نیمه‌جان، این استادان مرموز، انگشتر وزغ و موش

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید