حکاکی آیه وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ بر روی عقیق در روایات بسیاری آورده شده است که در زیر اشاره کوتاهی به برخی از آنان داریم:

اگر بنا باشد تا آیه ای از قرآن کریم را بعنوان معجزه رزق و روزی و گشایش کسب و کار و خیر و برکت بدانیم، بدون شک آن آیه؛ آیات 2و3 سوره طلاق است که به ” و من یتق الله ” مشهور می باشد.
در خصوص خواص این آیات، احادیث و روایات بسیاری از حضرات معصومین علیهما السلام وارد گردیده که در اینجا مجال قید آن ها نیست.
پیامبر اكرم(ص) فرمود: من آیه اى را در قرآن مى شناسم كه اگر تمام انسانها دست به دامن آن شوند براى حل مشكلات آنها كافى است و آن آیات سوّم و چهارم سوره طلاق است «وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَكَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِكُلِّ شَیْىء قَدْراً»
حکاکی آیه فوق، بر روی انگشتری عقیق سرخ و نیز عقیق زرد که به شرف الشمس نیز مشهور است، دارای خواص عدیده ای در رابطه با خیر و برکت و گشایش رزق و روزی و ثروت دارد.
و من یتق الله را می بایستی که بر روی نگین عقیق حکاکی نمود.
زمان حکاکی نیز رعایت بخورات شیرین الزامیست و زمان مناسب آن، ساعات و ایام سعد دهه نخست ماه قمری است.
برای حمل انگشتری حتما می بایستی که وضو داشته باشید. در غیر این صورت، بهتر است که روی متون حکاکی شده را با استفاده از لاک برق ناخن، بپوشانید. خانم ها نیز می توانند از آن بصورت گردنبند استفاده کنند.
مطالعه بیشتر در مورد آیه شریفه :
و من یتق الله یجعل له مخرجاً * و یرزقه من حیث لایحتسب :
هر كس تقوای الهی را پیشه كند، خدا راه بیرون رفتن از سختی ها را برای او می گشاید.
خدایا تو مهربانی، تو مهربان ترینی
تو همیشه و همه جا دست مهر و لطف را بر شانه های خسته من گذاشته ای
برایم عجیب نیست كه اگر من آن باشم كه تو گفته ای و تو خواسته ای، تمام درها را برویم بگشایی
تو برای بندگان خوبت راه بیرون رفتن از سختی ها، وسوسه ها و ناامیدی ها را چنان باز می كنی كه خود گمان نمی برند.
تو به همان راحتی كه آفتاب راه ورود به دری بسته را از روزنه ای كوچك برای خودش می گشاید، بخشش و رحمت و بركت را چون باران فرو می ریزی.
چون بارانی تند بر خاك تشنه ی دلی كه تنها به تو امید بسته است
دلم آرام می شود وقتی ادامه این آیه را می خوانم.
و من یتوكل علی الله فهو حسبه:
و هر كس بر خدا توكل كند خداوند او را بس است.
خدایا من، تنها و تنها، تو را دارم.
راه های نجات را بروی من بگشا، از آنجا كه من نمی دانم رحمتت را بر من ارزانی كن و من را، كه تنها تو را دارم، تنها مگذار.
* مخرجاً :مخرج به معنی محل خارج شدن و در آیه به معنای خارج شدن از سختی ها، مشكلات و گرفتاری هاست.
** تقوی : از ریشه ” وقایه” به معنای “سپر” است.
استاد مطهری در معنای تقوا اشاره دارند كه تقوا روح را نیرومند می كند تا بدون اینكه خود را به انزوا بكشد، بتواند درجامعه زندگی كند و در مقابل وسوسه ها با نیرویی روحانی مقاومت كند.
مثال جالبی كه ایشان دارند این است كه در مقابل یك بیماری واگیردار دو راه وجود دارد:
1- خارج شدن از شهر
2- زدن واكسن برای مصون شدن در مقابل بیماری
و مشخص است كه تقوا انسان را در برابر آفتهای روحی مصون می كند
“حکاکی آیه و من یتق الله و خواص آن”
خدا نگهدارتان باد
با سلام میخواستم ببینم میشه دریک گردنبند یک عددنگین زبرجد و یک نگین عقیق باحک آیه من یتق الا درست بشه یا نه واگرمیشه هزینش چقده تشکر
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انجام سفارش با تلفن های مشاوره و فروش ۰۵۱۳۷۶۵۸۵۰۰ تماس بگیرید.
با سلام . آیا امکان حک من یتق الله برروی نگین زرد که طرف دیگرش دعای شرف الشمس باشد امکان دارد ؟
امکان انجام هر نوع حکاکی وجود دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش با تلفن ۰۵۱۳۷۶۵۸۵۰۰ تماس بگیرید.
سلام
مگر زمان خاص برای حکاکی ندارند؟من شنیدم ۱۹ فروردین است.
پس اگر الان بخواهم بگیرم اثر درست و واقعی ندارد.
آیا از قبل این نگینها در زمان معین و صحیح خود حکاکی شده اند؟
دوست عزیز تاریخ ۱۹ فروردین مربوط به حکاکی دعای شرف الشمس می باشد و ارتباطی با حکاکی آیه من یتق الله ندارد.
بله نگین های موجود در سایت همه با رعایت آداب و در زمان مشخص خود حکاکی شده اند.
با سلام ایا امکان حکاکی این ایه روی انگشترهایی با کد ۶۴۹۲ الی ۶۴۹۵ وجود دارد یا باید نگین بزرگتری انتخاب کرد با تشکر.
حکاکی این آیه بر روی دو کد جواهری که اعلام کردید قابل انجام هست، جهت هماهنگی بیشتر با شماره ثابت دفتر جواهری بینا تماس بگیرید.
باسلام
من اين گردنبد را مي خواهم شما داريد براي فروش
با سلام
شما میتوانید نگین مورد نظر خود را انتخاب نمایید و هر آیه ای که بخواهید روی آن حکاکی میکنیم، جهت انتخاب نگین مناسب و سفارش آن با شماره تلفن های ۰۵۱۳۷۶۵۸۵۰۰-۲ تماس بگیرید.